Ευχές και Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου καθιερώθηκε ως η ημέρα που τιμάται η μητρότητα και η μητέρα για τον σπουδαίο ρόλο και την προσφορά της. Ως ελάχιστη αναγνώριση για όσα οφείλουμε στην αγάπη της μητέρας, συνηθίζουμε να της προσφέρουμε κάποιο δώρο τη συγκεκριμένη μέρα. Τα κοσμήματα είναι υπέροχα Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας. Είναι λαμπερά όπως η ψυχή της, πολύτιμα όπως η ύπαρξή της και διαχρονικά όπως η αγάπη της. Μια μαμά θα έχει ένα κόσμημα για πάντα!

Ευχές μαζί με Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας αναζητούν κατά κύριο λόγο τα παιδιά για τις μαμάδες τους. Όταν, όμως, τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία, αυτή την έρευνα θα την κάνει πιθανότατα ο μπαμπάς ή κάποιο άλλο ενήλικο άτομο, όπως η αγαπημένη θεία. Συχνά, Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας αναζητούν και τα εγγόνια. Ειδικά όταν πλέον είναι ενήλικες και εκτιμούν διπλά τη γιαγιά και την υπέρμετρη αγάπη της.

Οι ευχές, λοιπόν, μπορεί να ποικίλουν ανάλογα από το ποιον προέρχονται και πού απευθύνονται.

Όταν οι ευχές είναι από τα παιδιά προς τη μαμά, μερικές ιδέες είναι

Μανούλα σ’ αγαπώ ως τον ουρανό! Χρόνια πολλά!

Μαμά σε λατρεύω, χρόνια πολλά και όμορφα!

Στην ωραιότερη και καλύτερη μαμά του κόσμου, για την γιορτή τη μητέρας. Μανούλα μου χρόνια πολλά!

Σκουλαρίκια από ασήμι 925 με τετράγωνες πέτρες
Click στην εικόνα για να τα δείτε στο Eshop

Όταν ο σύντροφος είναι αυτός που προσφέρει ένα δώρο στη γυναίκα του για τη γιορτή της μητέρας, είτε γιατί περιμένουν παιδί, είτε γιατί το παιδάκι τους είναι μωρό:

Αγάπη μου, χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας. Είσαι η πιο γλυκιά μανούλα για τον γιο μας (για την κόρη μας)! Σε ευχαριστώ και σε λατρεύω.

Όταν το δώρο προορίζεται για τη γιαγιά και προέρχεται από τον εγγονό ή την εγγονή της μια ιδέα είναι

Για μένα είσαι δυο φορές μαμά μου και σ’ αγαπώ πολύ! Χρόνια πολλά γιαγιά!

Σήμερα γιαγιά, γιορτάζεις διπλά! Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας. Να είσαι γερή και ευτυχισμένη και να θυμάσαι πάντα ότι σε αγαπάμε πολύ!

Επιλογές κοσμημάτων για Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Οι επιλογές για Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας είναι αρκετές και όλες κομψές εφόσον αναφερόμαστε σε κοσμήματα. Θα βρείτε κοσμήματα που προορίζονται αποκλειστικά για μανούλες, αλλά είστε ελεύθεροι να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο κόσμημα σας αρέσει. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, παρά μόνο το budget που θα καθορίσετε εσείς.

Έτσι, λοιπόν, για τη γιορτή της μητέρας είναι όμορφο δώρο ένα κολιέ mommy ή ένα βραχιόλι. Εναλλακτικά, σκεφτείτε ένα μενταγιόν με το μονόγραμμά της ή ένα κολιέ με το όνομά της.

Κολιέ άπειρο από λευκόχρυσο Κ14 με ζιργκόν
Click στην εικόνα για να το δείτε στο Eshop

Η γκάμα διευρύνεται αν συμπεριλάβετε επιλογές όπως ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι με το σύμβολο του άπειρου. Αυτό υποδηλώνει την αγάπη σας που φτάνει ως το άπειρο, όπως άλλωστε και η αγάπη της μαμάς σας. Το ίδιο ισχύει και για ένα κολιέ με καρδιά.

Σκουλαρίκια ροζέτα από χρυσό κ14 με aqua ζιργκόν
Click στην εικόνα για να τα δείτε στο Eshop

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι σε κάθε περίσταση υπέροχο δώρο για τη γιορτή της μητέρας. Με σχέδιο το άπειρο, την καρδιά ή τον κύκλο είναι τέλεια ιδέα. Επίσης, τα μικρά καρφωτά διαμαντένια σκουλαρίκια ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες είναι άριστες επιλογές, όταν αναζητάτε κάτι πιο εκλεκτό.

Οι αλυσίδες για το χέρι είναι επίσης, κοσμήματα που σας προσφέρουν ευελιξία σε επιλογές. Διαλέξτε κάποιο βραχιόλι – αλυσίδα με σύμβολα όπως φλουριά, αστέρια, καρδούλες, κλειδιά ή κάποιο σύμβολο που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη μητέρα σας.

Δείτε εδώ τις σημασίες των συμβόλων που συναντούμε συχνά στα κοσμήματα

Αν είναι ο σύντροφος αυτός που θα προσφέρει το δώρο και ειδικά αν πρόκειται να γίνουν γονείς ή μόλις έγιναν, τότε το δώρο για τη γιορτή της μητέρας, μπορεί να είναι ένα όμορφο δαχτυλίδι. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε μονόπετρα μοντέρνα δαχτυλίδια, αλλά και σε ολόβερα.

Δείτε επίσης ποια είναι η πολύτιμη πέτρα που της ταιριάζει και κινηθείτε με βάση αυτή την πληροφορία

Μεγάλη γκάμα σε γυναικεία κοσμήματα στο eshop και τα φυσικά καταστήματα

Στο e-shop διαθέτουμε σημαντική ποικιλία σχεδίων σε κοσμήματα για κάθε περίσταση, όπως και στα φυσικά καταστήματα κοσμημάτων Spiros Tasoulis Jewellery

Για τη γιορτή της μητέρας διαλέξτε ένα κόσμημα που εκφράζει αγάπη, εκτίμηση, σεβασμό και εξυψώνει κάθε μητέρα στο βάθρο που της αξίζει.

Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε στις αγορές σας μέσω του eshop ή στα κοσμηματοπωλεία μας σε Αθήνα (Γλάδστωνος 10, Πλατεία Κάνιγγος, Τηλ: 2103831671) και Χαλάνδρι (Πλάτωνος 12, Τηλ: 2106827234).

Photography | Design: canva pro

Σχολιάστε