Τάσεις που κερδίζουν έδαφος στα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου

Είναι γεγονός πως τα μονόπετρα δαχτυλίδια με τη λευκή πέτρα διατηρούν αναλλοίωτη τη γοητεία που ασκούν στους ανθρώπους. Τα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου, που έχουμε ως εικόνα από τα παραμύθια με πριγκίπισσες, με εκείνο το μοναδικό λευκό διαμάντι που λάμπει εκτυφλωτικά. Τα νέα είναι πως οι σύγχρονες τάσεις φέρνουν στο προσκήνιο και άλλα είδη επεκτείνοντας την ποικιλία σε δαχτυλίδια αρραβώνων.

Μοντέρνα και vintage στοιχεία συνυπάρχουν στις τελευταίες τάσεις

Έτσι, λοιπόν, αν και τα κλασικά μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων δεν παύουν να είναι δημοφιλή μεταξύ των ζευγαριών, πολλά από αυτά κινούνται και σε άλλες επιλογές. Σε πολλά νέα ζευγάρια αρέσει κάτι λιγότερο συνηθισμένο, με την ίδια, όμως, κομψότητα και διαχρονική ομορφιά, παρά τη μοντέρνα όψη. Στα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου η γκάμα έχει μεγαλώσει αισθητά και συναντούμε μοντέρνα σχέδια, όλα τα χρώματα χρυσού, πολύτιμες πέτρες με χρώμα, περίτεχνα δεσίματα. Αν οδεύετε προς γάμο, συνεχίστε την ανάγνωση και μάθετε ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων!

Οι πολύτιμες πέτρες στα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου αποκτούν χρώμα

Οι λευκές πέτρες στα δαχτυλίδια αρραβώνων εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στις επικρατέστερες επιλογές των νέων ζευγαριών. Μαζί με τα λευκά διαμάντια, όμως, στέκονται ισότιμα τα δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους σε θαυμάσια χρώματα.

Για παράδειγμα αναφέρουμε το απαλό ροζ του μοργκανίτη. Καθώς, επίσης, και το μπλε σε απαλούς, αλλά και σε τόνους με περισσότερο βάθος, που το συναντούμε στο πολύτιμο ζαφείρι.  Το πράσινο χρώμα που μας χαρίζει το σμαράγδι είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ενώ το κόκκινο του ρουμπινιού είναι σχεδόν αξεπέραστο.

Δαχτυλίδι ροζέτα από λευκόχρυσο Κ14 με μπλε ζιργκόν
Click στην εικόνα για να το δείτε στο Eshop

Πολύτιμοι λίθοι, όπως το σμαράγδι, το ρουμπίνι, το ζαφείρι, το μπλε τοπάζι, η τουρμαλίνη και το διαμάντι, φυσικά, στολίζουν τα δαχτυλίδια εδώ και αιώνες. Είναι υπέροχος τρόπος για διαφοροποίηση και για να εκφράσεις τη μοναδικότητα της στιγμής, της υπόσχεσης, της γυναίκας που το φορά.

Για τα διαμάντια διαβάστε, επίσης, το άρθρο μας με τίτλο “Diamond is forever” και μάθετε για τα χαρακτηριστικά και τις κοπές τους.

Το μαύρο διαμάντι κάνει αληθινά ξεχωριστό ένα δαχτυλίδι αρραβώνα

Αναφερθήκαμε στις πολύτιμες πέτρες με χρώμα, αλλά στο μαύρο διαμάντι αρμόζει μια ξεχωριστή αναφορά για τη μοναδικότητά του. Για το μυστήριο που υπονοεί και για την δυναμική παρουσία του, που επικρατεί έναντι όλων. Για το μαύρο διαμάντι προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας με τίτλο “Μαύρο διαμάντι, γοητεία και μυστήριο”. Σε αυτό θα γνωρίσετε ορισμένα από τα πιο διάσημα μαύρα διαμάντια που έχουν δεθεί σε κοσμήματα.

Για τις πολύτιμες πέτρες, σας προτείνουμε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μας για τους γενέθλιους λίθους κάνοντας click εδώ.

Δαχτυλίδια αρραβώνων με vintage αισθητική και κομψότητα

Η κομψότητα είναι συνυφασμένη με την λεπτή αισθητική και το διαχρονικό στοιχείο. Ειδικά για τα κοσμήματα και πιο συγκεκριμένα για τα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου, το vintage ύφος προσθέτει πολύτιμες λεπτομέρειες και αφηγείται μια ιστορία. Ποιος δεν εντυπωσιάζεται και δεν συγκινείται μπροστά σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που περνά από γενιά σε γενιά και ωριμάζει ως ένα οικογενειακό κειμήλιο.

Μονόπετρο δαχτυλίδι σε vintage ύφος από λευκόχρυσο Κ18 με διαμάντι
Click στην εικόνα για να το δείτε στο Eshop

Δαχτυλίδια ροζέτα και μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους, δεμένους σε περίτεχνα vintage σχέδια. Αυτά είναι κάποιες ιδέες για να τα επιλέξετε για την πρόταση γάμου.

Δαχτυλίδια με περίτεχνα σχέδια και δέσιμο

Τα δαχτυλίδια που διαφέρουν στο σχέδιο του δακτυλίου ξεχωρίζουν για το στυλ και την ιδιαίτερη υφή τους. Στολισμένα με μικρότερες πέτρες ή όχι και με χαρακτηριστικά όπως να πλέκονται οι άκρες τους ή να δένουν περίτεχνα γύρω από την πέτρα συμπεριλαμβάνονται στις τάσεις της χρονιάς.

Χρυσό Κ14 δαχτυλίδι για πρόταση γάμου, μονόπετρο ζιργκόν
Click στην εικόνα για να το δείτε στο Eshop

Μονόπετρα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου σε μεγάλη ποικιλία

Στο e-shop θα βρεις πολλά σχέδια σε βέρες και μονόπετρα δαχτυλίδια. Στα φυσικά καταστήματα κοσμημάτων Spiros Tasoulis Jewellery διαθέτουμε ακόμα περισσότερα σχέδια σε κίτρινο και  λευκό χρυσό, καθώς και σχέδια με μέταλλο τον ροζ χρυσό. Είμαστε στη διάθεσή σου για να λύσουμε κάθε απορία σου και να βρούμε μαζί το δαχτυλίδι αρραβώνων που προορίζεται ιδανικά για τη γυναίκα της ζωής σου.

Photography | Design: canva pro

Σχολιάστε