Δώρα για γυναίκες για τις γιορτές και tips για την αγορά κοσμημάτων

Όλοι αγαπούν τα δώρα, όμως λίγο περισσότερο τα αγαπούν οι γυναίκες, ακόμα και εκείνες που δεν το ομολογούν. Κάθε γυναίκα κολακεύεται όταν νιώθει πως τη σκέφτονται και ότι της το εκφράζουν με χίλιους τρόπους. Και το πιο απλό δώρο του κόσμου, όταν προσφέρεται με σεβασμό , εκτίμηση και αγάπη, είναι για μια γυναίκα σημαντικό και ανεκτίμητης αξίας.

Κοσμήματα ως χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα δώρα

Το να προσφέρεις κοσμήματα ως δώρα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια σοφή κίνηση. Κατ’ αρχάς πρόκειται για ένα δώρο με διαχρονική αξία, που ο παραλήπτης θα έχει για πάντα. Επιπλέον, είναι ένα δώρο που θα μπορούσες να το συνδέσεις, ανάλογα με τις επιλογές σου, με συγκεκριμένους συμβολισμούς. Είναι ένα δώρο που έχει την ικανότητα να “μιλά”, μέσα από σύμβολα και να εκφράζει έννοιες όπως η αφθονία, η αφοσίωση, η τύχη, η αγάπη.

Για την αγαπημένη σου

Για την αγαπημένη σου, ένα κόσμημα ως χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο δώρο είναι μια επιλογή που θα σε δικαιώσει. Διάλεξε ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η σχέση σας και με άλλες παραμέτρους που θα καθορίσουν το είδος του κοσμήματος. Περίγραψέ μας τι αναζητάς και θα σου προτείνουμε κοσμήματα που μέσα από τους συμβολισμούς τους θα εκφράσουν ό, τι θέλει να πει η καρδιά σου.

Αν πρόκειται να της κάνεις πρόταση γάμου μέσα στις γιορτές τότε αυτό που αναζητάς είναι το τέλειο μονόπετρο για εκείνη και αυτό το άρθρο που πρέπει να διαβάσεις για την πρόταση γάμου μέσα στις γιορτές.

Αν θέλεις να της εκφράσεις την αγάπη σου, ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι επιλογές, που πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Για τη μαμά σου

Για τη μαμά και την πεθερά σου, μια αλυσίδα με ένα διακριτικό μενταγιόν ή ένα βραχιόλι είναι ένα υπέροχο δώρο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τονίζουν τη θηλυκότητα που πάντα υπάρχει σε μια γυναίκα.

Μέσα από τους συμβολισμούς των κοσμημάτων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη σου, την αγάπη σου και τον σεβασμό στου στη μαμά και στην πεθερά σου. Θα το εκτιμήσει, θα συγκινηθεί και δεν θα το αποχωριστεί ποτέ.

Για την κόρη σου

Για την κορούλα σου, είτε είναι έφηβη, είτε είναι ήδη μια νεαρή κυρία, ένα κόσμημα για το λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι δώρα που θα ευχαριστηθεί και θα εκτιμήσει. Χρειάζεται να κοιτάξεις με φρέσκια ματιά για να εντοπίσεις διακριτικά νεανικά κοσμήματα που θα μπορούσε να φορά στις καθημερινές της εμφανίσεις. Σύμβολα όπως η πεταλούδα, ο κύκλος, το δέντρο της ζωής, το ματάκι ανήκουν στις επιλογές σου.

Αν σκοπεύεις να επενδύσεις σε ένα κόσμημα για την κόρη σου, τότε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα μενταγιόν είναι κατάλληλες επιλογές. Προτίμησε να έχουν την γενέθλια πέτρα που αντιστοιχεί στον μήνα γέννησης και στο ζώδιό της. Μάθε για τους γενέθλιους λίθους, διαβάζοντας το σχετικό άρθρο μας εδώ.

Επίσης, ένα μενταγιόν Κωνσταντινάτο είναι κατάλληλη επιλογή για να το χαρίσεις στην κόρη σου ως πρωτοχρονιάτικο δώρο με διαχρονική αξία και συμβολισμό.

Για τη φίλη, την κουμπάρα, την αδερφή σου

Για τις γυναίκες που σημαίνουν πολλά στη ζωή σου, για τις γυναίκες που σας ενώνουν πολυετείς φιλικοί και συγγενικοί δεσμοί, ένα κόσμημα είναι ιδανικό δώρο για τις φετινές γιορτές. Συμβολίζει την εκτίμηση, την αγάπη και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας. Και υπόσχεται αφοσίωση και αγάπη παντοτινή.

Σύμβολα όπως το άπειρο, η καρδιά, το τριφύλλι, το αστέρι εκφράζουν όσα θέλεις να πεις, όσα εύχεσαι και όσα έχεις στην καρδιά σου για τη γυναίκα – φίλη που το προσφέρεις.

Συνεχίζεται στο δεύτερο μέρος με ιδέες για το πώς να προσφέρεις τα δώρα σου, αλλά και tips για να διαλέξεις κοσμήματα που θα κολακεύουν τη γυναίκα που θα τα φορά.

Στο e-shop θα βρεις πολλά σχέδια σε όλα τα είδη κοσμημάτων και στα φυσικά καταστήματα κοσμημάτων Spiros Tasoulis Jewellery θα εντοπίσεις ακόμα περισσότερα.

Photography | Design: canva pro

Σχολιάστε