Δώρα για άντρες

Σε οποιαδήποτε συζήτηση ή αναφορά σε δώρα, οι γυναίκες έχουν αδιαμφισβήτητα το προβάδισμα. Οι άντρες, όμως, δικαιούνται την ίδια προσοχή και ένδειξη ενδιαφέροντος, που πολλές φορές παίρνει τη μορφή ενός δώρου.

Ένα δώρο προς έναν άνδρα, είτε προέρχεται από το πρόσωπο που αγαπά, είτε από ένα φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο είναι πάντα αφορμή για χαρά. Είναι η ίδια αίσθηση ικανοποίησης σε όλους τους ανθρώπους, γι’ αυτό και δεν πρέπει να αφήνουμε τους άνδρες “παραπονεμένους”. Πόσο μάλλον στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είναι κοινά αποδεκτό πως οι επιλογές δώρου που απευθύνεται σε άνδρες είναι πιο περιορισμένες συγκριτικά με των γυναικών. Βεβαίως, αυτό ως στοιχείο έχει κάποια σημαντική αξία να το λάβουμε υπόψη, αλλά δεν επηρεάζει τελικά το αποτέλεσμα. Διότι υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξεις τελικά ένα όμορφο δώρο για έναν άνδρα και μάλιστα, στο budget που θέλεις.

Μοντέρνα βραχιόλια για άντρες

Εστιάζοντας στα κοσμήματα και αξεσουάρ για άντρες θα σου προτείνουμε αρχικά τα αντρικά βραχιόλια. Έχουμε παραλάβει νέα σχέδια σε μοντέρνα βραχιόλια για άντρες, από ατσάλι, δέρμα, καουτσούκ και άλλα υλικά.

antriko vraxioli kaoutsouk atsali
Ένα μοντέρνο ανδρικό βραχιόλι για όλες τις ώρες, από καουτσούκ και ατσάλι με γυαλιστερό φινίρισμα. Click για να το δεις στο eshop

Τα βραχιόλια φοριούνται καθένα μόνο του ή και περισσότερα μαζί, συνδυάζοντας υφές και στυλ. Υποδηλώνουν άνεση, μοντέρνες ιδέες και σύγχρονο τρόπο ζωής.

Βεβαίως, στην ίδια ομάδα αξεσουάρ και κοσμημάτων για το χέρι, διαχρονική επιλογή αποτελούν οι αντρικές αλυσίδες και ταυτότητες. Σε διάφορα σχέδια και μέταλλα, οι αλυσίδες για το χέρι είναι μια πρόταση για άντρες με κλασικό γούστο και στυλ.

Αξεσουάρ και κοσμήματα για το λαιμό

Τα αντρικά κοσμήματα για το λαιμό είναι σταθερά υψηλά στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Αποτελούν τάση και συμπληρώνουν την αντρική εμφάνιση όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπορεί να είναι από ένας σταυρός με καθαρές γραμμές, μέχρι και πολλά σχέδια μενταγιόν φορεμένα καθένα μόνο του ή και περισσότερα μαζί, υποστηρίζοντας την τάση του layering.

Αν αναζητάς έναν μοντέρνο, καθημερινό σταυρό για τον φίλο σου, δες τα νέα μας σχέδια. Ένα μικρός αριθμός είναι διαθέσιμος και στο eshop, ενώ περισσότερα σχέδια θα βρεις στα φυσικά καταστήματα κοσμημάτων SPIROS TASOULIS.

Αντρικά δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια επανήλθαν τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο. Είχαν παραγκωνιστεί για ένα διάστημα και με τα σχέδιά τους απευθύνονταν σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό, όμως, έχει αλλάξει και τα αντρικά δαχτυλίδια επανέκτησαν την θέση τους στην αντρική εμφάνιση.

Για κάποιους άντρες ένα δαχτυλίδι είναι υπεραρκετό για να προσθέσει στο στυλ τους αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο που θέλουν να αφήνει το στίγμα τους. Για κάποιους άλλους, όμως, δεν υπάρχει αριθμός δαχτυλιδιών που θα τους φανεί ικανοποιητικός. Αν έρχεται στο μυαλό σου, ειδικά ένας τέτοιος άντρας, μόλις βρήκες τι δώρο θα του κάνεις για τις γιορτές.

Πολλά δαχτυλίδια συνδυάζονται ιδανικά και με βραχιόλια όπως αυτά που προαναφέραμε. Ειδικά τα ατσάλινα και δερμάτινα που ανήκουν στις πιο μοντέρνες τάσεις. Σκέψου τα δώρα σου και συνδυαστικά, λοιπόν.

Μανικετόκουμπα και αξεσουάρ για άντρες με κλασικό στυλ

Μπορεί το casual ντύσιμο να επικρατεί στην καθημερινότητα των περισσότερων αντρών, δεν έχουν πάψει, όμως, να ντύνονται πιο κλασικά για επαγγελματικούς λόγους. Όπως και να φορούν πουκάμισα και κοστούμια σε ειδικές περιστάσεις. Για τους άντρες αυτούς ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτα γιατί συμπληρώνουν την εικόνα τους.

Στο e-shop θα βρεις επιλεγμένα σχέδια σε αντρικά κοσμήματα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, μανικετόκουμπα και μενταγιόν – σταυρούς. Βέβαια, στα φυσικά καταστήματα κοσμημάτων Spiros Tasoulis Jewellery θα εντοπίσεις πολλά περισσότερα. Χρυσά δαχτυλίδια, κοσμήματα από ατσάλι, αντρικοί σταυροί και μοντέρνα βραχιόλια σε περιμένουν για να ξεχωρίσεις ανάμεσά τους τα δώρα που προορίζονται για τους άντρες της παρέας.

Με πολλά διαφορετικά στυλ σε προσιτές τιμές, βρίσκεις κάθε φορά αυτό που θα σε κερδίσει για να το χαρίσεις στον φίλο σου, στις γιορτές.

Photography | Design: canva pro

Σχολιάστε