Κοσμήματα για γυναίκες και tips για τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Συνεχίζοντας από το πρώτο μέρος, με τίτλο “Δώρα για γυναίκες για τις γιορτές και tips για την αγορά κοσμημάτων“, ας δούμε tips για τις αγορές σας. Αφού μοιραστήκαμε ιδέες για γιορτινά δώρα που απευθύνονται σε γυναίκες, ας δούμε πώς και πού θα τα προσφέρεις. Τι ρόλο παίζει η συσκευασία του δώρου; Τι πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις κοσμήματα που θα κολακεύουν τη γυναίκα για την οποία προορίζονται;

Η σημασία της συσκευασίας ενός δώρου και η μαγεία των Χριστουγέννων

Το περιτύλιγμα ενός δώρου είναι κατά μια έννοια μέρος του ίδιου του δώρου. Προμηνύει το περιεχόμενο πολλές φορές, αλλά κυρίως μαρτυρά το ενδιαφέρον με το οποίο επιλέχθηκε. Όπως, φυσικά και τη φροντίδα με την οποία προετοιμάστηκε για να προσφερθεί.

Οι συσκευασίες για τα κοσμήματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για κάθε είδος κοσμήματος και ιδιαίτερα κομψές. Έτσι, το δώρο σου θα έχει άψογη παρουσίαση όταν θα το προσφέρεις με αγάπη.

Για να το δώσεις χριστουγεννιάτικο ύφος, μπορείς να κρεμάσεις στη χάρτινη τσάντα κάποιο χριστουγεννιάτικο στολίδι ή ένα αστεράκι. Μπορείς να γράψεις – σχεδιάσεις κάτι με ασημί μαρκαδόρο. Μπορείς ακόμα να σκορπίσεις στο εσωτερικό της συσκευασίας αστεράκια χρυσά ή ασημί ή κόκκινα και να δώσεις ένα γιορτινό ρυθμό στη στιγμή που θα την ανοίξει για να δει το δώρο της.

Ανάλογα με το πού απευθύνεται το δώρο σου, μπορείς να γίνεις κι εσύ δημιουργικό άτομο για να προσθέσεις λίγη από τη χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Πού και πώς θα προσφέρεις το δώρο σου

Το πού και πώς θα προσφέρεις ένα δώρο – κόσμημα σε μια γυναίκα έχει επίσης σημασία και προσθέτει στοιχεία στην εμπειρία που θα ζήσει εκείνη και εσύ.

Έτσι, λοιπόν, μπορείς να το προσφέρεις όταν θα είστε οι δυο σας, εφόσον προτιμάς να είναι μια προσωπική στιγμή. Επίσης, μπορείς να προσφέρεις  το δώρο σου στο γιορτινό τραπέζι όταν θα ανταλλάσσουν δώρα όλα τα μέλη της οικογένειας. Αλλά και να το τοποθετήσεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μην παραλήψεις να γράψεις σε μια όμορφη κάρτα τις σκέψεις και τις ευχές σου, ώστε να συνοδεύουν το δώρο σου. Πολλές φορές αυτά τα λόγια είναι που κρύβουν την μεγαλύτερη αξία, για αυτό να είσαι ειλικρινής και να μη φοβηθείς να ξεπεράσεις το φάσμα των τετριμμένων.

Tips για την αγορά κοσμημάτων που προορίζονται ως δώρο σε γυναίκες

Ακριβώς λόγω της διαχρονικότητάς του, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ένα κόσμημα χωρίς extreme στοιχεία που συνήθως συνδέονται με την εκάστοτε τρέχουσα μόδα, είναι περισσότερο “ασφαλής” επιλογή. Ειδικά όταν προορίζεται για μια γυναίκα με κλασικό στυλ ή όταν προορίζεται για μια γυναίκα που δεν έχεις δει να φοράει εκκεντρικά κοσμήματα.

Για τις μικροκαμωμένες γυναίκες προτίμησε λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και απόφυγε τα μακριά κολιέ.

Για τις πληθωρικές κυρίες κινήσου σε κοσμήματα με πιο έντονα στοιχεία και όγκο.

Για την κατάλληλη επιλογή κοσμήματος προέχει το στυλ και η προσωπικότητα του ατόμου για το οποίο προορίζεται.

Το δικό σου γούστο και οι τάσεις της μόδας ακολουθούν και δεν πρέπει να καθορίζουν αυστηρά τις επιλογές σου.

Αν πρόκειται να αγοράσεις δαχτυλίδι, το να γνωρίζεις το σωστό νούμερο είναι σημαντικό στη φάση της παραγγελίας – αγοράς. Επομένως, θα πρέπει να βρεις ευκαιρία και να “δανειστείς” ένα άλλο δαχτυλίδι της, ώστε να το έχεις ως μέτρο σύγκρισης.

Εναλλακτικά, θα μπορούσες να έχεις δοκιμάσει ένα δαχτυλίδι της και να ξέρεις σε ποιο δάχτυλό σου εφαρμόζει σωστά. Σε αυτό το δάχτυλό σου θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά και το δαχτυλίδι που θα της αγοράσεις. Βρες με κάποιο τρόπο το κατάλληλο νούμερο και προχώρησε ολοταχώς για την παραγγελία – αγορά.

Στο e-shop θα βρεις πολλά σχέδια σε όλα τα είδη κοσμημάτων και στα φυσικά καταστήματα κοσμημάτων Spiros Tasoulis Jewellery θα εντοπίσεις ακόμα περισσότερα, για να διαλέξεις τα δώρα σου αυτές τις γιορτές.

Photography | Design: canva pro

Σχολιάστε