Συμβουλές για να φορέσετε τα χρυσά σας σκουλαρίκια

Ο  χρυσός πάντα θεωρούνταν ως το πιο πολύτιμο μέταλλο.Από τους αρχαίους πολιτισμούς μέχρι τα σύγχρονα χρόνια , αυτό το μέταλλο χρησιμοποιείται  για να δηλώσει την ομορφιά. Ιδιαίτερα ο κίτρινος χρυσός είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο ,γιατί είναι κλασικός , ζεστός και δελεαστικός. Τα χρυσά σκουλαρίκια είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις γυναίκες σήμερα. Μπορούν να προσθέσουν λάμψη και κομψότητα σε οποιοδήποτε στυλ.

Τι χρώματα μπορώ να φορέσω με χρυσά σκουλαρίκια

Ο χρυσός όπως είναι γνωστό , δίνει μια πινελιά λάμψης σε κάθε σας ντύσιμο.Για να τονίσετε αυτή τη λάμψη , είναι καλό να συνδυάσετε τα χρυσά σας σκουλαρίκια με ουδέτερα χρώματα. Το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα ,  καθώς και το λευκό μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με ένα μεγάλο ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.Γενικά , οι σκούρες αποχρώσεις όπως το μπορντώ, το σμαραγδένιο πράσινο και το βαθύ μπλε ή πορφυρό δένει απόλυτα με το χρώμα του χρυσού.Φορώντας αυτά τα χρώματα , μπορείς να κάνεις το χρυσό κόσμημα, να ξεχωρίζει. Επίσης κάθε ρούχο στο χρώμα του χρυσού εναρμονίζεται απόλυτα με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Για να συνδυάσετε τα χρυσά σκουλαρίκια με παστέλ χρώματα, φροντίστε να είναι σε πιο λιτά και κομψά σχέδια.

Πού μπορώ να φορέσω τα χρυσά μου σκουλαρίκια;

Ο χρυσός είναι ένα μέταλλο που εντυπωσιάζει.Οι επίσημες περιπτώσεις είναι μια τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε το αγαπημένο σας ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Η στιλπνότητα και η λάμψη του κίτρινου χρυσού προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στη συνολική σας εμφάνιση.Ένα από τα χαρακτηριστικά του χρυσού που το κάνει τόσο ελκυστικό είναι ότι εκπέμπει ρομαντισμό ,γι’ αυτό φορέστε τα χρυσά σας σκουλαρίκια σε ένα δείπνο επετείου.

Τι κοσμήματα μπορώ να συνδυάσω με τα χρυσά σκουλαρίκια

Τα χρυσά σας σκουλαρίκια συνδυάζονται εύκολα με όλα τα κοσμήματα που έχουν πολύτιμους λίθους, αφού ο χρυσός φαίνεται θαυμάσιος με κάθε πέτρα, από τα διαφανή διαμάντια, τα ζαφείρια και τα ρουμπίνια μέχρι τον σκοτεινό όνυχα και τις γαλακτώδεις πέτρες.Γενικά , δεν συνίσταται να συνδυάζετε τον χρυσό με άλλα μέταλλα όπως το ασήμι. Μπορείτε όμως να συνδυάσετε τα σκουλαρίκια με κοσμήματα σε άλλα μεταλλικά χρώματα που συνδυάζουν τον ροζ χρυσό, τον κίτρινο και τον λευκό. Οι διαφορετικοί μεταλλικοί τόνοι θα προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Επισκεφτείτε τα καταστήματά μας  για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα σκουλαρίκια που σας ταιριάζουν!

Σχολιάστε