Μια ιδιαίτερη πρόταση για τις βέρες γάμου, που θα λατρέψουν τα μοντέρνα ζευγάρια

Οι βέρες γάμου είναι τα κοσμήματα με τα οποία λατρεύουμε να ασχολούμαστε και θα επανερχόμαστε με κάθε ευκαιρία σε αυτά, δίνοντάς σας φρέσκες ιδέες και προτείνοντάς σας σχέδια μέσα από τις νέες μας συλλογές! Αγαπάμε τις βέρες γιατί είναι πρώτα απ’ όλα σύμβολα κι έπειτα κοσμήματα. Είναι σύμβολα της ένωσης δυο ανθρώπων, σύμβολα της υπόσχεσης του ενός προς τον άλλο, σύμβολα της αφοσίωσης και της αγάπης. Κι έπειτα είναι κοσμήματα και φυσικά τα αγαπάμε! Και μάλιστα είναι κοσμήματα που φοριούνται καθημερινά, όλες τις εποχές με κάθε στυλ εμφάνισης. Γι’ αυτό και στις βέρες τα ζευγάρια αποφασίζουν να είναι λιγότερο “trendy” στις επιλογές τους.

Το να κινείται βεβαίως ένα ζευγάρι με αυτό το σκεπτικό, δεν σημαίνει πως δεν έχει δυνατότητες να διαφοροποιηθεί, να κάνει πιο φρέσκες και μοντέρνες επιλογές. Μάλιστα, εμείς μέσα από αυτό το άρθρο έχουμε να προτείνουμε κάτι ιδιαίτερο για τις βέρες γάμου, που θα κάνει κάθε μοντέρνο ζευγάρι να ξεχωρίζει.

Οι βέρες γάμου πρέπει απαραιτήτως να είναι ίδιες;

Αυτή είναι ίσως η πιο συχνή απορία ανάμεσα στα νεαρά ζευγάρια. Και η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να σας απαγορεύει να διαλέξετε διαφορετικού ύφους βέρες.

Γυναικεία βέρα με ένα ή περισσότερα διαμαντάκια

Μια ιδέα, που κερδίζει διαρκώς νέους υποστηρικτές, είναι το ζευγάρι να επιλέγει το ίδιο σχέδιο και το ίδιο μέταλλο και για τις δύο βέρες, όμως να υπάρχει μια όμορφη, διαφορετική πινελιά στη γυναικεία βέρα. Και αυτή η πινελιά μπορεί να είναι ένα ή περισσότερα διαμαντάκια. Έτσι γίνεται αμέσως πιο θηλυκό το κόσμημα και φυσικά πιο εντυπωσιακό, ακόμα και για τις επίσημες εμφανίσεις σας.

Γυναικεία βέρα που συνδυάζει την φινέτσα ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων με την κομψότητα μιας βέρας γάμου

Μια ακόμα πιο μοντέρνα ιδέα είναι να κάνετε έναν συνδυασμό, ώστε οι βέρες που θα επιλέξετε να έχουν διπλό ρόλο. Να είναι ταυτόχρονα τα δαχτυλίδια των αρραβώνων σας και οι βέρες του γάμου σας. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε διαφοροποιώντας και σε αυτή την περίπτωση την γυναικεία βέρα.

Μια σύγχρονη επιλογή λοιπόν για όλες εσάς, που επιθυμείτε κάτι πιο εντυπωσιακό και  ιδιαίτερο, είναι η γυναικεία βέρα, να είναι ένα δαχτυλίδι μισόβερο ή ολόβερο 18 καρατίων από αληθινά διαμάντια, ενώ η ανδρική βέρα να ακολουθεί την κλασσική γραμμή με ίδια ή παρόμοια απόχρωση χρυσού.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε πως είναι εξίσου σημαντικό όταν επιλέγετε βέρες γάμου να αποφασίζετε με βάση τον προϋπολογισμό του γάμου σας, αλλά και με το προσωπικό σας στυλ. Γι΄αυτό αφιερώστε αρκετό χρόνο, ώστε να καταλήξετε και οι δυο μαζί, στις βέρες που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητά σας. Στο e-shop μας, μπορείτε να δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχέδια που διαθέτουμε στα καταστήματά μας.

Με δυο κοσμηματοπωλεία SPIROSTASOULIS jewels, στο Χαλάνδρι Πλάτωνος 12 και στην Αθήνα Γλάδστωνος 10, με μεράκι και αγάπη για την δουλειά μας, χρησιμοποιούμε τη δική σας κουλτούρα για να καταλήξουμε σε ένα κόσμημα αντάξιο των προσδοκιών σας. Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να επιλέξουμε μαζί τις βέρες που ονειρεύεστε.

Σχολιάστε