Δώρα για κουμπάρες και νονές

Η επιλογή του δώρου της κουμπάρας ή της νονάς αξίζει να γίνεται με έμπνευση και να είναι μοναδικό γιατί αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης .Οι κουμπάροι και οι νονοί  είναι πρόσωπα εξαιρετικά σημαντικά , γι’αυτό και τα δώρα πρέπει να έχουν διαχρονική αξία και να προσεγγίζουν όσο το δυνατό , το προσωπικό τους γούστο. Ένα γυναικείο ρολόι,ή ένα λεπτεπίλεπτο κόσμημα όπως ένα κολιέ ή  ένα bracelet βραχιόλι ή ριβιέρα  είναι δώρα με ιδιαίτερη αξία!!!                 

rologia-ginaikia-swiss-golfer
ρολόγια γυναικεία Swiss Golfer

                                                                                                                          

Για τις νονές που είναι κομψές , σας προτείνουμε ένα όμορφο κολιέ διαχρονικής αξίας , που θα μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιπτώσεις.

kolie-loyloydia-xriso-k14-zirgon
 

Ένα δώρο για την κουμπάρα που θα λατρέψει για τη minimal αισθητική του , είναι  ένα βραχιόλι ριβιέρα σε χρυσό κ14 ,με ημιπολύτιμες πέτρες ζιργκόν.

vraxioli-riviera-xriso-k14-zirgon
βραχιόλι ριβιέρα χρυσό κ14 ζιργκόν

Επίσης σας προτείνουμε στις επιλογές σας και ένα ωραίο και διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια ,που θα μπορεί να το συνδυάσει με μια επίσημη εμφάνισή της.

skoularikia-kremasta-xriso-k14
σκουλαρίκια κρεμαστά χρυσό κ14 7011

Εμείς είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις ιδέες σας και να σας συμβουλέψουμε στη πιο εκλεκτή επιλογή δώρου μέσα από την ποικιλία των προiόντων μας τόσο στα καταστήματά μας , όσο και στο tasoulis-jewels.gr

Σχολιάστε