Κόσμημα, δώρο για τη νονά του μωρού μου

Η  επιλογή του δώρου της νονάς που θα βαφτίσει το μωρό σας αξίζει να γίνεται με προσοχή, γιατί η νονά ως πνευματικός ανάδοχος  του παιδιού σας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο γι’αυτό και την οικογένειά σας. Το κόσμημα είναι ένα δώρο που μπορεί να φοράει πάντα και θα της θυμίζει αυτή τη γλυκιά ανάμνηση με το μικρό σας. Εδώ σας δίνουμε μερικές ιδέες για ένα κόσμημα που πραγματικά θα το λατρέψει.

 Κολιέ με την πέτρα γενεθλίων της

Ο μήνας γέννησης του καθενός συνδέεται με ένα σπάνιο και μοναδικό πολύτιμο λίθο. Αυτός μπορεί να είναι το διαμάντι, το ρουμπίνι, το σμαράγδι και άλλοι.Η επιλογή ενός πολύτιμου λίθου μπορεί όμως να γίνει και με βάση τη σημασία του λίθου. Μπορείτε να ενημερωθείτε γιαυτό από το σχετικό μας άρθρο κοσμήματα με πολύτιμους λίθους.

‘Έτσι λοιπόν ένα τέτοιο κολιέ είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό δώρο , επειδή είναι πραγματικά εξατομικευμένο.Εσείς απλά ανακαλύψτε το μήνα γέννησης της.

Μοναδικό , μοντέρνο κολιέ χρυσό Κ18 με τουρμαλίνη και διαμάντι. Για λεπτομέρειες κάντε click πάνω στην εικόνα.

Κολιέ λευκόχρυσο Κ18 με aqua marime και διαμάντι για τη νονά που έχει γενέθλια τον Μάρτιο. Για λεπτομέρειες κάντε click πάνω στην εικόνα.

margaritaria-aqua-marine
κολιέ μαργαριτάρι χρυσό κ14

Το μαργαριτάρι είναι η γενέθλια πέτρα για όσες είναι γεννημένες τον Ιούνιο και αποτελεί ιδανική ιδέα για  το δώρο της νονάς, είτε σε κολιέ , είτε σε βραχιόλι.

Κολιέ με σύμβολα 

Ένα άλλο ιδιαίτερο κόσμημα που αποτυπώνει την ψυχική ένωση της αναδόχου με το μωρό της. Το άπειρο , η καρδιά, ή ακόμη και η λέξη νονά σε συνδυασμό με τα παραπάνω , αποτελούν κάποιες πιο μίνιμαλ προτάσεις που όμως είναι ιδιαίτερα συμβολικές.

 Βραχιόλι ριβιέρα 

Ένα βραχιόλι διαχρονικό και λαμπερό με σειρέ από ημιπολύτιμες πέτρες ζιργκόν , αποτελεί ένα κόσμημα που θα στολίζει το χέρι της νονάς σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή της.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ανακαλύψετε στα κοσμηματοπωλεία SPIROS TASOULIS  και στο e-shop μας www.tasoulis-jewels.gr και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Σχολιάστε