Τι αποκαλύπτουν τα κοσμήματα για την προσωπικότητά σου

Όλες γνωρίζουμε καλά, ότι ο τρόπος με τον οποίο ντυνόμαστε, ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε, το χτένισμά μας , ακόμα και τα κοσμήματά μας, πολλές φορές συμβάλλουν στο να αποκαλύψουν ένα μέρος της προσωπικότητάς μας. Το κόσμημα λοιπόν μιλάει και αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς μας.

Αυτές που λατρεύουν τη διασκέδαση 

Φοράνε συνήθως μεγάλα κοσμήματα , χοντρά περιδέραια, μεγάλα βραχιόλια ή εντυπωσιακά μεγάλα δαχτυλίδια. Πρόκειται συνήθως για γενναιόδωρες προσωπικότητες ,που προσελκύουν τους γύρω σαν μαγνήτες.

Αυτές που λατρεύουν τη φύση   προτιμούν τα κοσμήματα από ανακυκλωμένα υλικά ,όπως κολιέ από ψεύτικα μαργαριτάρια, γυαλί ,ή κοσμήματα με ορυκτές πέτρες. Προτιμούν τα γήινα χρώματα ,όπως το καφέ, μπεζ και πράσινο.

Οι γυναίκες που διακρίνονται για την κομψότητά τους  προτιμούν απλά , κομψά και κλασικά κοσμήματα!

Είναι τα άτομα που θα προτιμήσουν μια ήσυχη συνάντηση με φίλους το βράδυ. Προτιμούν τις κλασικές γεύσεις στο ντύσιμο και στο φαγητό. Αγαπημένα τους κοσμήματα , τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και κολιέ!

Υπάρχουν όμως και εκείνες που επιλέγουν με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια  ότι φορούν! Αυτές προτιμούν συνήθως τα κοσμήματα brands ! Ένα άλλο στοιχείο είναι ο συντονισμός των χρωμάτων! Έτσι πολλές γυναίκες φορούν ένα χρυσό κολιέ με τα αντίστοιχα χρυσά σκουλαρίκια ή χοντρά ασημένια βραχιόλια που ταιριάζουν με το χρώμα των παπουτσιών τους.Συνήθως πρόκειται για άτομα που είναι υπεύθυνα και οργανωμένα ακόμα και εξαιρετικοί συνομιλητές,

Γενικά τα πιο συντηρητικά κοσμήματα είναι απαραίτητα για τους χώρους εργασίας, ενώ τα κοσμήματα με περισσότερη λάμψη χρειάζονται για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις ή για τις νυχτερινές εξόδους μας. Και τα δυο στυλ χρειάζονται στην καθημερινή μας ζωή και μας χαρίζουν την απαραίτητη πινελιά λάμψης!

Σχολιάστε