Οι τάσεις στα κοσμήματα για το φθινόπωρο , χειμώνα 2019-2020

Οι σχεδιαστές μόδας έχουν ήδη παρουσιάσει τα trends του φθινοπώρου και του χειμώνα στις πασαρέλες της Fashion week Fall-Winter 2018-2019 στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης αποτελούν φυσικά τα κοσμήματα.  Το στοιχείο της υπερβολής βρίσκεται στα μεγέθη,ενώ το ενδιαφέρον στα υλικά.Τα υπερμεγέθη κοσμήματα κυριάρχησαν λοιπόν στις συλλογές  γι’ αυτή τη σεζόν, τραβώντας δικαιωματικά την προσοχή μας. Εντυπωσιακά κολιέ , μακριά σκουλαρίκια και φαρδιά βραχιόλια έκλεψαν την παράσταση στις πασαρέλες, προδιαθέτοντας για την καλλιτεχνική διάσταση των εμφανίσεων μας τις ημέρες και τις νύχτες του φετινού φθινοπώρου.

Κλασσικά παριζιάνικα κοσμήματα

Αυτή τη σεζόν υπάρχει μια αίσθηση τόλμης στα κοσμήματα. Στη Dior  το μαργαριτάρι κολιέ ήταν διακοσμημένα  με στρας, ενώ επανεμφάνιση έκαναν οι μεγάλες αλυσίδες στο λαιμό στην απόχρωση του χρυσού.

Μεγάλα σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια της νέας σεζόν δεν περνούν απαρατήρητα , αφού είναι μεγάλα και πολύ εντυπωσιακά! Σκουλαρίκια μακριά με πολλά στρας, σκουλαρίκια τύπου Hoops σε χρυσή και ασημί απόχρωση, σκουλαρίκια με φτερά ή πέρλες μέχρι τον ώμο! Η συμμετρία δεν είναι απαραίτητη αφού το να φοράς ένα σκουλαρίκι είναι στις τάσεις της φετινής μόδας.Επίσης οι κρίκοι αποκτούν μια πιο δυναμική εμφάνιση αφού αναβαθμίζονται σε σχέδιο και σε μέγεθος.

Λαμπερά chokers

Στις συλλογές της Vercase και της Alexandra Rich  έκαναν δυναμική επιστροφή τα chokers! Είτε με δέρμα ή με αλυσίδες διάσπαρτες με στρας ή πολύχρωμες πέτρες , τράβηξαν τα βλέμματα ! Οι μεγάλες αλυσίδες ενώ έχουν μια απλότητα, ωστόσο μπορούν να κάνουν μια εμφάνιση μοναδική.

Πολύχρωμοι, πολύτιμοι λίθοι

Οι πολύχρωμοι λίθοι ήταν το κεντρικό κόσμημα στη Dolce Cabbana. Μεγάλα κολιέ με πολύχρωμες πέτρες και βραχιόλια έδιναν μια ιδιαίτερη λάμψη στο βραδινό ντύσιμο.Συναντήσαμε μπαρόκ επιρροές αλλά και αναγεννησιακά σχέδια με βασικούς συμπρωταγωνιστές ημιπολύτιμους λίθους και μελετημένες αναλογίες.

Μαργαριτάρια

Στη Dior και στη Channel , τα μαργαριτάρια αποτέλεσαν το ιδανικό αξεσουάρ. Κολιέ με μαργαριτάρια και στρας ή απλά μαργαριταρένια περιδέραια ξεχώρισαν ως η πιο παραδοσιακή τάση στα κοσμήματα.

Μεγάλες χειροπέδες

Οι χειροπέδες έχουν την τιμητική τους για αυτό το φθινόπωρο και έρχονται να μας εντυπωσιάσουν σε μεγάλα μεγέθη και ιδιαίτερα σχέδια .Τα βραχιόλια φορεμένα σε κάθε καρπό είναι μεγάλα σε ζεστούς φθινοπωρινούς τόνους από μπεζ μέχρι κεχριμπαρένιο , σκούρο καφέ.

Το σίγουρο είναι ότι τα κοσμήματα αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις μας και οι επιλογές γι αυτό είναι πολλές.Ανανεώστε το στυλ σας

Σχολιάστε