Σκουλαρίκια γάμου! Πώς να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι!

Τα νυφικά  σκουλαρίκια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για την ημέρα του γάμου σας Επειδή τα βλέμματα των καλεσμένων είναι πάντα στραμμένα στη νύφη, γι’αυτό τα σκουλαρίκια σας εκείνη την ημέρα θα πρέπει να ξεχωρίζουν. Πώς όμως θα επιλέξετε το πιο κατάλληλο σκουλαρίκι για το νυφικό σας;  Αρχικά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας το στυλ του νυφικού που θα φορέσετε , σε συνδυασμό πάντα με το προσωπικό σας γούστο.

Οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για την πιο επιτυχημένη επιλογή είναι οι εξής : το στυλ του νυφικού σας, τα μαλλιά σας και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. 

Κλασσικό νυφικό   Αν το νυφικό που θα φορέσετε είναι κλασσικό με φουρό , μεγάλη ουρά και  δαντέλες,  τότε μπορείτε να επιλέξετε σκουλαρίκια με διαμάντια ή ζιργκόν είτε καρφωτά είτε κρεμαστά. Ένα ζευγάρι vintage σκουλαρίκια μπορεί να απογειώσει ένα απλό κλασικό νυφικό. Αν το νυφικό σας έχει επάνω του πετράδια ή μαργαριτάρια ,μπορείτε να δώσετε extra  λάμψη φορώντας σκουλαρίκια με ανάλογα υλικά.Έτσι ένα καρφωτό σκουλαρίκι με ένα απλό διαμάντι ή ένα μαργαριτάρι είναι ένα διαχρονικό κόσμημα που θα το φορέσετε πολλές φορές στομέλλον και θα σας θυμίζει εκείνη την υπέροχη μέρα.Μια ροζέτα με μαργαριτάρι στο κέντρο και ζιργκόν περιμετρικά είναι μια άλλη ιδανική επιλογή.Επίσης τα σκουλαρίκια δάκρυ ή σταγόνα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα σκουλαρίκια στις νύφες. Είναι κομψά και δείχνουν πολύ ιδιαίτερα στο πρόσωπο κάθε νύφης.

σκουλαρίκια σε λευκόχρυσο Κ14

skoylarikia-rozeta-margaritaria-xrysa-k14-1909
Σκουλαρίκια ροζέτα μαργαριτάρια χρυσά k14 1909

Μοντέρνο νυφικό.  Άν το νυφικό σας είναι μοντέρνο σε απλές γραμμές , τότε θα μπορούσατε να διαλέξετε ένα μοντέρνο ζευγάρι ear cuff με ζιργκόν που στέκεται κατά μήκος του αυτιού και δείχνει πολύ εντυπωσιακό ιδιαίτερα όταν τα μαλλιά σας θα είναι πιασμένα.

ear cuff σκουλαρίκια ασήμι 925

Το χρώμα του νυφικού

Είναι ένας παράγοντας που πρέπει να τον λάβετε υπόψην σας. Με ένα λευκό νυφικό συνδυάζονται υπέροχα σκουλαρίκια σε λευκόχρυσο και πλατίνα, ενώ σε νυφικά με ιβουάρ ή σαμπανιζέ απόχρωση ταιριάζουν ιδανικά σκουλαρίκια σε κίτρινο και ροζ χρυσό.

Hairstyle

Το χτένισμά σας θα έχει επίσης αντίκτυπο στην επιλογή του σκουλαρικιού Εάν αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω ,είναι προτιμότερο να φορεσετε ένα μακρύ σκουλαρίκι και ίσως περισσότερο εντυπωσιακό.  Άν όμως πιάσετε τα μαλλιά  σας , καλό είναι να συνδυάσετε ένα κοντό σκουλαρίκι. Συμβουλή Μαζί με τη δοκιμή του χτενίσματός σας , να έχετε πάντα μαζί και τα σκουλαρίκια σας!

skoularikia-lefkoxriso-K14-zirgon
σκουλαρίκια λευκόχρυσο Κ14 ζιργκόν

Να θυμάστε πάντα ότι τα νυφικά σκουλαρίκια πρείπαι να αρμόζουν στην προσωπικότητά σας και να είναι για εσάς ένα από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα που θα φοράτε και στο μέλλον.Για μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων σας περιμένουμε στα καταστήματα μας, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει  (Πλάτωνος 12, Χαλάνδρι  και Γλάδστωνος 10, Αθήνα)

Σχολιάστε