Ρολόγια Swiss golfer

Τα ρολόγια Swiss Golfer είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Όλα τα εξωτερικά μέρη των ρολογιών όπως η κάσα, το μπρασελέ, το κούμπωμα, το πίσω καπάκι, η κορώνα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτα υλικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάσουν ποτέ προβλήματα οξείδωσης(σκουριά)  ή αλλοίωσης με αποτέλεσμα να ενδείκνυνται και για αυτούς που έχουν και αποτέλεσμα δερματολογικής  ευαισθησίας  με μη πολύτιμα  αγαθά.

Τέτοια υλικά είναι το ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι, το κεραμικό και το βολφράμιο. Επιπλέον υλικά όπως το κεραμικό και το βολφράμιο έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν χαράσσονται.

Τα ρολόγια S.Golfer διαθέτουν κρύσταλλο ζαφείρι,το πλεονέκτημα του οποίου είναι ότι δεν χαράσσεται το τζάμι τους εφ΄ όρου ζωής.  Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος ενός Swiss Golfer όσα χρόνια και αν περάσουν θα φοράει ένα ρολόι του οποίου το κρύσταλλο θα είναι εντελώς καινούριο σαν να το αγόρασε εκείνη τη στιγμή. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά πιστοποιούνται και αναγράφονται πάνω στο καπάκι της κάσας στην πίσω πλευρά κάθε ρολογιού.

ginaikia-rologia-Swiss-golfer
γυναικεία ρολόγια Swiss Golfer

Τα Swiss Golfer διατίθενται με εξαιρετικής ακρίβειας μηχανισμούς χαλαζία, χρονογράφων ή απλών χωρίς χρονόμετρα.

Όλα τα ρολόγια συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών.

Δείτε την συλλογή από τα ρολόγια μας στο tasoulis-jewels.gr η ελάτε από το κατάστημά μας για να τα δείτε από κοντά!

Σχολιάστε