Επιλογή βαφτιστικού σταυρού

Ετοιμάζεστε να γίνετε νονός ή νονά; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο σταυρός που θα χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας είναι το πιο ιερό δώρο που θα του προσφέρετε .Είναι ένα κόσμημα -σταθμός στη ζωή του. Η επιλογή του σταυρού πρέπει να γίνεται ύστερα από πολλή σκέψη και έρευνα αγοράς.Δεν πρέπει να ξεχνάμε  ότι είναι ένα σύμβολο, γι’ αυτό όσο λιγότερο φορτωμένος είναι τόσο το καλύτερο.

Μια ευρεία συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς θα βρείτε στο κατάστημά μας.

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια
Βαπτιστικοί σταυροί

Για τα αγόρια προτιμήστε ένα εντελώς απλό και μίνιμαλ σε σχεδιασμό . Μπορεί να είναι σε λευκόχρυσο ή κίτρινο χρυσό. Οι σταυροί για τα αγόρια έχουν συνήθως πιο μεγάλο μέγεθος και είναι πιο επίπεδοι.

Αντίθετα οι σταυροί για τα κορίτσια μπορεί να είναι από λευκόχρυσο, κίτρινο ή ροζ χρυσό συνοδευόμενοι από πολύτιμες πέτρες ή ζιργκόν. Μπορεί να είναι διακριτικά στολισμένοι ή μοντέρνοι με λουλούδια ,πεταλούδες ή με διαμάντια.

Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια
Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια

Στο κατάστηματά μας Γλάδστωνος 10 – Πλ. Κάνιγγος και Πλάτωνος 12 , Χαλάνδρι, διαθέτουμε επίσης, μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες που θα μπορέσουμε να συνδυάσουμε με το βαπτιστικό σταυρό της επιλογής σας. Σας περιμένουμε !!!

Σχολιάστε