Μοναδικά μονόπετρα με πολύτιμους λίθους για μια ξεχωριστή πρόταση

Το μονόπετρο αποτελεί ένα ιδιαίτερο και μοναδικής ομορφιάς δαχτυλίδι, που για κάθε γυναίκα πρέπει να συμβολίζει τη μοναδικότητα της σχέσης της. Για εσάς όμως που θέλετε κάτι διαφορετικό από το λευκόχρυσο μονόπετρο δαχτυλίδι με διαμάντι, υπάρχουν μοντέρνες επιλογές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Για ένα πραγματικά πρωτότυπο ύφος , τα δαχτυλίδια με έγχρωμους πολύτιμους λίθους είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και κερδίζουν τα βλέμματα  με  την ομορφιά τους, τη λάμψη τους και την αξία τους Σήμερα η Kate Middleton , η Δούκισσα του Cambridge φοράει το πιο διάσημο χρωματιστό μονόπετρο, που ανήκε στην  πριγκίπισσα Νταϊάνα , ένα ζαφείρι που περιβάλλεται από διαμάντια.

Τα μονόπετρα με τους χρωματιστούς πολύτιμους λίθους είναι πολύ αγαπημένα.Αρχικά το χρώμα εντυπωσιάζει ! Η επιλογή στον κόσμο των χρωματιστών πολύτιμων λίθων είναι μεγάλη, καθώς έχει κάποιος να επιλέξει ανάμεσα στο βαθύ κόκκινο του ρουμπινιού και το βαθύ μπλε του ζαφειριού   , το πράσινο του τσαβορίτη και το πράσινο του σμαραγδιού. Μια καλή ιδέα θα ήταν να συνδυάσετε το μονόπετρο της αγαπημένης σας με την πέτρα γενεθλίων της (birthstone). Για ένα πραγματικά μοναδικό πρωτότυπο μονόπετρο δαχτυλίδι σας δίνουμε εδώ μερικές εντυπωσιακές προτάσεις.

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με σμαράγδι

θεωρείται σύμβολο πλούτου, αγάπης και μοναδικότητας! Φέρνει πίστη , ευτυχία και αγάπη. Αποτελεί τη γενέθλια πέτρα για όσες γεννήθηκαν τον Μάη.

Μονόπετρο ροζέτα με ρουμπίνι 

Το ρουμπίνι το πετράδι της αγάπης ,του έρωτα και του πάθους αποτελεί το ιδανικό πετράδι για ένα μονόπετρο που εκπέμπει έρωτα και πάθος .Ιδανικό για όσες έχουν γενέθλια τον μήνα Ιούλιο.

Μονόπετρο με London blue topaz

Το μπλε τοπάζι είναι ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς πολύτιμους λίθους .Βρείτε την ομορφιά και την αρμονία στο υπέροχο χρώμα του

Μονόπετρο ροζέτα με ζαφείρι 

Το ζαφείρι είναι η γενέθλια πέτρα για  όσες έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο.Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στις αποχρώσεις του μπλε που εκπέμπει αυτή η πέτρα και κάνει ιδιαίτερα μοναδικά τα κοσμήματα .

Ένα ιδιαίτερο μονόπετρο με αμέθυστο σε κοπή marquise  και μικρά διαμάντια περιμετρικά θα κλέψει την παράσταση. Ο αμέθυστος, η γενέθλια πέτρα για όσες γεννήθηκαν Φεβρουάριο, είναι η πέτρα της αγάπης και της φιλίας!

Μετά από αυτές τις μοναδικές προτάσεις νομίζουμε ότι είστε σε θέση να επιλέξετε το μοναδικό μονόπετρο που ταιριάζει στην αγαπημένη σας.Σε κάθε περίπτωση στα κοσμηματοπωλεία SPIROS TASOULIS στο Χαλάνδρι και στην Αθήνα είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου μονόπετρου που θα συμβολίζει την αγάπη σας.

Σχολιάστε