Γιορτινές ιδέες για να ανακοινώσετε ότι παντρεύεστε – Part2

Συνεχίζοντας, μετά το πρώτο μέρος και τις ιδέες που μοιραστήκαμε σε εκείνο, θα δούμε ακόμα περισσότερες για να ανακοινώσετε τα μεγάλα νέα στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δημιουργήστε ένα video και μοιραστείτε τα νέα σας μαζί τους

Είναι εύκολο και παράλληλα δημιουργικό. Σκεφτείτε πού θα το γυρίσετε, διαλέξτε τα ρούχα που θα φοράτε, προβάρετε μια φορά τι πρόκειται να πείτε και πατήστε REC μπροστά στην κάμερα του κινητού σας. Ανακοινώστε οι ίδιοι την απόφασή σας να παντρευτείτε και στείλτε το video με direct message στα social media όλων των συγγενών και φίλων που βρίσκονται μαζί σας εκείνη τη στιγμή. Ζητήστε τους να ανοίξουν τα μηνύματά τους, ενώ εσείς θα ετοιμάζεστε για να ανοίξετε τη σαμπάνια με την οποία θα κάνετε πρόποση αμέσως μετά και θα γιορτάσετε τα ευχάριστα νέα.

Εναλλακτικά, δημιουργήστε μια ομάδα στο viber ή σε κάποια αντίστοιχη εφαρμογή. Προσθέστε όσους βρίσκονται δίπλα σας στην εορταστική συγκέντρωση, καθώς και εκείνους που θα θέλατε να είναι παρόντες, αλλά βρίσκονται μακριά. Την κατάλληλη στιγμή στείλτε το video στην ομάδα!

Σπάστε μια πινιάτα ή ένα μεγάλο μπαλόνι

Ένας ακόμα διασκεδαστικός τρόπος είναι να παραγγείλετε μια πινιάτα ή ένα μπαλόνι που μέσα θα κρύβει μικρότερα μπαλόνια. Η πινιάτα μπορεί να είναι σε σχήμα, το οποίο να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Τα μπαλόνια θα μπορούσαν να έχουν χρωματισμούς που να ταιριάζουν με τη διακόσμηση της ημέρας.

Ζητήστε να σας γεμίσουν την πινιάτα με σφυρίχτρες, καραμούζες και foil τυπωμένα που θα απεικονίζουν δυο ενωμένες βέρες. Κάτω από τις βέρες θα είναι γραμμένα τα ονόματά σας.

Αν η ιδέα του μπαλονιού σας αρέσει περισσότερο, τότε γεμίστε το μπαλόνι με μικρότερα μπαλόνια στα οποία θα έχετε τυπώσει τα ονόματά σας και από κάτω το νέο: Παντρευόμαστε!

Πείτε τα νέα για τον γάμο σας με τον πιο γλυκό τρόπο

Την ώρα του γλυκού. Σερβίρετε το γλυκό με το οποίο θα κλείσει το γεύμα και τοποθετήστε στο πλάι μια όμορφη μικρή κάρτα που θα ανακοινώνει τον γάμο σας. Μπορείτε να γράψετε ένα μικρό κείμενο, ένα στιχάκι, ή να του δώσετε το στυλ μιας μίνι save the date card. Ποιο γλυκά δεν γίνεται να το ανακοινώσετε!

Μια εναλλακτική ιδέα είναι να κανονίσετε να έρθει στο σπίτι, κάποια προγραμματισμένη ώρα με delivery, μια τούρτα που θα έχετε παραγγείλει ειδικά για την περίσταση. Θα μπορούσε να γράφει τα ονόματά σας και τη φράση «Η ώρα η καλή» ή να έχει cake topper που θα διαλέξετε για την ανακοίνωση του νέου. Αν είναι μέρα που δεν θα μπορούσε να γίνει delivery, τότε για τη συγκεκριμένη ιδέα θα χρειαστεί να βρείτε τουλάχιστον έναν «συννένοχο» από την παρέα που θα σας βοηθήσει να την πραγματοποιήσετε.

Τη στιγμή που αλλάζει ο χρόνος

Αν έχετε συγκεντρωθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με σκοπό να φάτε, να διασκεδάσετε και να υποδεχθείτε όλοι μαζί τη νέα χρονιά, τότε μία είναι η τέλεια στιγμή. Η στιγμή που αλλάζει ο χρόνος. Καθώς μετράτε αντίστροφα και η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της, κάτι που σηματοδοτεί την αρχή για τις ευχές, τις αγκαλιές και τα χαμόγελα, εσείς πάρτε φόρα και βροντοφωνάξτε τα ευχάριστα νέα! Πόσο πιο όμορφα και αισιόδοξα να μπορούσε να ξεκινήσει η νέα χρονιά για όλους! Η χαρά που θα τους δώσετε θα είναι απερίγραπτα μεγάλη.

Και τώρα μια τελευταία συμβουλή που ισχύει για όλες τις παραπάνω ιδέες. Προσέξτε μη σας προδώσει το μονόπετρο πριν κάνετε κάποια από τις παραπάνω εκπλήξεις. Αν η πρόταση γάμου είχε γίνει καιρό πριν και τώρα θα ανακοινώσετε ότι βγάλατε ημερομηνία γάμου, όλα καλά. Αν, όμως, αποτελεί νέο ακόμα και το ότι σας έγινε πρόταση γάμου, τότε εμφανίστε το μονόπετρο μετά τη στιγμή της ανακοίνωσης των νέων!

Κλείνοντας, σας προτρέπουμε να δείτε στο eshop μας τη μεγάλη συλλογή μας σε μονόπετρα δαχτυλίδια, καθώς και σε βέρες γάμου. Επισκεφτείτε, επίσης, τα κοσμηματοπωλεία ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΣΟΥΛΗΣ, σε Αθήνα (Γλάδστωνος 10, Πλατεία Κάνιγγος, Τηλ: 2103831671) και Χαλάνδρι (Πλάτωνος 12, Τηλ: 2106827234) για ακόμα περισσότερα σχέδια.

Photography | Design: canva pro

Σχολιάστε