Τρόποι & έξοδα αποστολής

Η αποστολή όλων των παραγγελιών γίνεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική η οποία σας παραδίδει την παραγγελία στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Εάν η διεύθυνση που έχετε δηλώσει είναι σε απομακρυσμένη περιοχή και δεν καλύπτεται από την Γενική Ταχυδρομική τότε η παραγγελία σας μπορεί να παραληφθεί από εσάς από το κοντινότερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής. Αναζητήστε το κοντινότερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής σε αυτό το link: http://www.taxydromiki.com/find-store

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 50 ευρώ είναι 2 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Οι παραγγελίες αξίας άνω των 50€ αποστέλλονται δωρεάν εκτός από τις περιόδους που μπορεί να ισχύει κάποια άλλη προσφορά.

Όταν επιλέγετε “Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής” η αποστολή γίνεται και πάλι με Γενική Ταχυδρομική και υπάρχει συνολική επιβάρυνση 4 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ανεξαρτήτου της αξίας της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι ανάλογος με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και τη διεύθυνση παράδοσης. Ενδεικτικά ο χρόνος αυτός είναι μεταξύ μιας (1) έως τριών (3) εργάσιμων ημερών, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής τις παραγγελίας σας χωρίς κόστος από το κατάστημα μας (Γλάδστωνος, 10 Αθήνα) αλλά για να δεσμευθεί το προϊόν θα πρέπει να έχει προπληρωθεί κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας, επιλέγοντας μεταξύ: α) πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής, β) πληρωμή μέσω Paypal ή γ) πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.α) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2103831671