Πώς να επιλέξετε τις βέρες σας

Η στιγμή του γάμου  πλησιάζει , είτε βρεθείτε στα σκαλιά της εκκλησίας ,είτε στο δημαρχείο για πολιτικό γάμο ! Μέσα σε όλες τις προετοιμασίες  και τις επιλογές , είναι και οι βέρες σας!

Έφθασε λοιπόν η ώρα για να επιλέξετε τις βέρες σας!

Πόσα καράτια πρέπει να είναι οι βέρες;

Έχει αποδειχθεί ότι για τις βέρες το καλύτερο κράμα είναι τα 14 καράτια.Και αυτό γιατί αν επιλέξετε περισσότερα καράτια (π.χ. 18 κ ) θα έχετε μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό , αλλά οι βέρες θα είναι πιο μαλακές με αποτέλεσμα να φθείρονται εύκολα. Ενώ με τα 14 καράτια πετυχαίνουμε μεγαλύτερη δυνατή περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό, σε συνδυασμό με την όσο το δυνατόν πιο ανθεκτική συμπεριφορά των βερών.

 Τι χρώμα πρέπει να έχουν οι βέρες;

Οι βέρες βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα .Υπάρχουν βέρες, μονόχρωμες ,δίχρωμες  ή ακόμα και πολύχρωμες. Τα χρώματα που υπάρχουν είναι το κίτρινο, το λευκό και το ροζ χρυσό.Επειδή οι βέρες δεν είναι ένα fashion  κόσμημα ,καλό θα ήταν να τις επιλέξετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Βέρες γάμου Stergiadis δίχρωμο χρυσό κ14 YWY520

Ματ ή γυαλιστερές;

Και πάλι κριτήριό σας θα πρέπει να είναι το προσωπικό σας γούστο,πόσο έντονες θέλετε να φαίνονται οι βέρες σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις πολύ έντονες επεξεργασίες που κάνουν τη βέρα να φαίνεται περισσότερο με δαχτυλίδι. Άν όμως μια γυναίκα θέλει μια πιο εντυπωσιακή βέρα  στην περίπτωση αυτή μπορεί να διαλέξει μια βέρα που να είναι διακοσμημένη με πολύτιμες πέτρες ή κρύσταλλα.Επίσης στις βέρες με ματ φινίρισμα είναι πιο εμφανείς οι γρατσουνιές και οι εγκοπές. Οι κλασσικές φόρμες είναι πιο ανθεκτικές στο χρόνο.

βέρες γάμου Stergiadis λευκόχρυσο Κ14

Πόσο κοστίζει ένα ζευγάρι βέρες;

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

  • Από το κράμα (καράτια) . Όσο πιο πολλά καράτια ,τόσο πιο ακριβές.
  • Από το βάρος που έχει να κάνει με το  σχέδιο και το νούμερο των δαχτύλων σας.
  • Από την εκάστοτε τιμή χρυσού. Όσο πιο αυξημένη είναι η τιμή χρυσού , τόσο πιο ακριβές είναι οι βέρες.

Τι χαράσσουμε μέσα στις βέρες;

Μέσα είθισται να γράφει ο ένας το όνομα του άλλου και την ημερομηνία γάμου. Όμως και πάλι μπορεί να πρωτοτυπήσετε και να γράψετε κάτι δικό σας.

Γιατί βέρες από τα tasoulis-jewels.gr;

Στα καταστήματά μας υπάρχουν πάνω από 150 διαφορετικά σχέδια στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.Επίσης εδώ θα βρείτε τις εξής δυνατότητες:

  1. Αν αγοράσετε τις βέρες για τον αρραβώνα σας, όταν έρθει η ώρα του γάμου παίρνουμε τις βέρες σας, τις φρεσκάρουμε και τις προσαρμόζουμε στο δεξί σας χέρι.
  2. Στην τιμή της αγοράς συμπεριλαμβάνεται η χάραξη και η εφ΄όρου ζωής  εξυπηρέτηση.

Σχολιάστε