Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευθέτηση της παραγγελίας σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Αντικαταβολή (Πληρωμή κατά την παράδοση)

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή στο χώρο που έχετε δηλώσει. Όταν επιλέγετε «Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής» υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 4 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ανεξαρτήτου της αξίας της παραγγελίας, το οποίο συμπεριλαμβάνει και το κόστος αποστολής.

2. Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος: Τασούλης Σπυρίδων
Αριθμός Λογαριασμού: 10840402878
IBAN: GR4001101080000010840402878
BIC / Swift: ETHNGRAA

Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας για την επιβεβαίωση αυτής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας τονίζουμε ότι τα όλα τα έξοδα της συναλλαγής βαρύνουν εσάς. Δεν θα εκτελούνται παραγγελίες για τις οποίες δεν έχουμε λάβει το πλήρες ποσό της αξίας τους. Για να αποφύγετε αυτά τα extra κόστη προτιμήστε την πληρωμή με κάρτα ή paypal.  

3. Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω Viva Payments

Η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας, μπορεί να γίνει άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα τύπου Mastercard, Visa, American Express, Maestro, Electron, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Payments.

Επίσης έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και μέσω του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού Viva Wallet εφόσον διαθέτετε τέτοιο.

Κατά τη διαδικασία αγοράς προϊόντων με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποθηκεύονται ή γνωστοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μεταφέρονται αποκλειστικά στην Viva Payments και προστατεύονται σύμφωνα με την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται στο απόλυτο ασφαλές περιβάλλον με κρυπτογράφηση 128 bit SSL.
Η χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας θα γίνεται με την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

4. Με Paypal

Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να προβούν στην πληρωμή των αγορών τους με την ασφαλή διαδικασία μέσω Paypal. Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2103831671